Двама от биячите са с имена:

Георги Неделчев Георгиев и Красимир Делчев Спиров.

сряда, 28 юли 2010 г.

Евтин политически сценарий

Кметът на Кърджали съзря евтин политически сценарий

Автор:Валя Апостолова - кор. на БНР в КърджалиБ

Кметът на Кърджали Хасан Азис определи като евтин политически сценарий инцидента, при който въоръжени полицаи нахлуха в дома на семейство Мустафови. Според него акцията не е случайна и е насочена срещу ДПС. Той обясни твърденията си с факта, че синът Кадир Мустафов е член на Общинския съвет на движението и заместник-председател на Младежката партийна структура.

Според Азис, след отправените към него обвинения за „водното огледало”, по естествен път идва обвинение към друг член на ДПС в Кърджали. Въпреки че е на почивка в Турция, кметът следи в интернет всички публикации по темата.

"Отсега мога да прогнозирам кои ще са следващите, които уж случайно, по грешка, ще бъдат обвинени," заяви в телефонен разговор Хасан Азис, но не посочи конкретни имена.

Разследването на скандалния случай в Кърджали продължава втори ден. Потърпевшите вече са дали показания пред проверяващия екип от Инспектората на МВР. След изслушването в парламента на вътрешния министър, мобилните телефони на семейството замлъкнаха и вече четвърти час са изключени.бнр

Няма коментари:

Публикуване на коментар